Kunstnerisk leder
Anne Peyk
Beskrivelse

Anne Peyk er kunstnerisk leder fra 1. september 2018, samt hovedansvarlig instruktør på Tivoli Ballet Skole siden 2016.

Hun er uddannet på John Cranko Schule, Stuttgart som balletdanser og på Københavns Universitet som Cand. Mag. Moderne Kultur og Kulturformidling. Anne har i løbet af sin karriere som danser og instruktør arbejdet med Ballett Chemnitz, Tivoli Ballet Teater, Den Kgl. Ballet, American Ballet Theater, Finnish National Ballet og Hamburg Ballet. I de 13 år Anne var instruktør og lærer i Den Kgl. Ballet samarbejdede hun med mange koreografer som bl.a. Alexei Ratmansky, Sidi Larbi Cherkaoui, John Neumeier, Tim Rushton, Christopher Wheeldon, Wayne McGregor og Natalia Horecna. Sin balletpædagogiske baggrund har Anne fra studier hos David Howard, Loipa Araujo, Darla Hoover og Eva Draw. I sin tid i Den Kgl. Ballet udviklede Annes sit fokus på skadesrehabilitering og skadesforebyggelse i ballettræning, og har løbende efteruddannet sig bl. a. hos Eric Franklin, Dr. Guy Voyer og Dr. Andreo Spina. Anne er således også stiftende bestyrelsesmedlem i Dance Science Denmark, en forening der er målrettet formidling af viden om sundhed, træning, skadesbehandling og - forebyggelse for dansere.

Anne er international gæsteunderviser og har bl.a. været inviteret til at undervise på ZuKT – Hochschule für Darstellende Kunst Frankfurt a.M,  Conservatorio Professional de Danza Valencia og University of Nevada Las Vegas.

Anne har som anerkendelse for sit arbejde som instruktør og lærer modtaget Henny Sophie Clausen og møbelarkitekt Axel Clausens Fonds hæderslegat, Instruktørprisen 2014 - Den Kgl.Ballet og Balletmester Albert Gaubiers Legat.

 
 
Se hele beskrivelsen
Balletinstruktør
Andrew Bowman
Beskrivelse

Andrew Bowman er balletinstruktør på Tivoli Ballet Skole siden 2014 og er siden 2018 tilknyttet balletskolen på fuld tid. Andrew varetager sammen med Kunstnerisk Leder Anne Peyk den daglige træning på den 1-årige intensive balletuddannelse samt en lang række af Niveau holdene i eftermiddagsundervisningen.

Andrew er fra New Zealand og uddannet ved Australian Ballet School med udmærkelser i RAD (Royal Academy of Dance), Cechetti og Vaganovateknik. Hans karriere som balletdanser førte ham først til The Australian Ballet og derefter til Den Kgl. Ballet, hvor han som solodanser dansede hovedpartier i et bredt klassisk repertoire – fra Svanesøen, Tornerose og Napoli, til Nøddeknækkeren, Manon og Don Quixote ligesom i en lang række moderne værker af koreografer som Jiri Kylian, Nacho Duato, Jorma Uotinen, John Neumeier, Tim Rushton og Jo Strømgren. Andrew har fået flere balletter skabt til sig, deriblandt Alexei Ratmanskys Anna Karenina, Christopher Wheeldons Tornerose og Peter Martins’ Hallelujah Junction, som han blev inviteret til at danse ved værkets premiere ved New York City Ballet i Lincoln Center, New York. Andrew har optrådt over hele verden og gæstedanset med internationale balletkompagnier som Bolshoi Ballet, New York City Ballet, Australian Ballet, Royal New Zealand Ballet, Den Kgl. Svenske Ballet, Finnish National Ballet og Bayerisches Staatsballet München.
Som balletinstruktør trækker Andrew på sin omfattende viden om stilarter og teknikker fra sin træning med mange af balletverdens førende instruktører og lærere. Han fokuserer i sin undervisning på danseglæde og på at give eleverne redskaberne til deres individuelle udvikling i en motiverende atmosfære. Andrew er en efterspurgt gæsteunderviser og arbejder bl.a. med Dansk Danseteater, Tivoli Ballet Teater, Corpus – Den Kgl. Ballet og Dansehallerne.
 
Se hele beskrivelsen
Karin Carrara
Beskrivelse

Karin Carrara er balletinstruktør på Tivoli Ballet Skole siden 2016 og har ansvaret for skolen Pre-Ballet program. Derudover er Karin administrativ koordinator på balletskolen og varetager en bred vifte af administrative og projektudviklende opgaver.

 Karin har været tilknyttet Tivolis Pantomimeteater i en stor del af sit liv. Først som balletbarn, mens hun trænede under Ole Palle på Balletteatrets Elevskole og siden som voksen danser, hvor hun i 17 år dansede og fortolkede roller i både balletter og pantomimer under Balletmestrene Niels Bjørn Larsen, Erik Bidsted, Palle Jacobsen og Flemming Ryberg. Under Balletmester Palle Jacobsen fungerede Karin som instruktørassistent for pantomimerne og på balletter som Pariserliv (koreografi Palle Jacobsen) og Sylvia (koreografi Jens Graff). Karin har desuden medvirket som danser i både teater- og tv-produktioner på bl.a. Det Kgl. Teater, Det Ny Teater, Amagerscenen og på DR og TV2.
Karin har en lang baggrund som balletinstruktør for børn og unge. Mens hun var tilknyttet Tivoli Ballet Teater som danser, var hun fast gæstelærer og koreograf på Balletteatrets Elevskole, som hun senere overtog som leder og indehaver. Hun har også undervist på Christianshavns Balletskole og skabt koreografier til deres elever. Karin er desuden uddannet som instruktør i styrke og motionstræning, og havde i en lang årrække ansvar som centerleder og instruktør hos Form og Fitness.
 
Karins motto er: Basis før bravour. Med danseglæden i fokus guider hun eleverne igennem ballettens svære og krævende grundteknik og udforsker de forskellige udtryk dans og musik skaber. Karin har ansvaret for Tivoli Ballet Skoles Pre-Ballet hold og for at skabe grundlaget for mange års kunnen og glæde ved ballet.
 
Udover undervisning og koreografi til Tivoli Ballet Skoles elever, varetager Karin også administrative opgaver og er med til at udvikle nye projekter på balletskolen. Karin trækker her på sin flerårige erfaring som produktionsleder og facility/post koordinator hos Monday Media, hvor hun haft ansvaret for medie og tv-produktioner som bl.a. Auktionshuset (TV2), Meyerheims Talkshow (TV2 Charlie) og Pendler Kids (DR). 

 

Se hele beskrivelsen
Tori Cooper
Beskrivelse

Tori Cooper er balletinstruktør på Tivoli Ballet Skole siden 2014. Tori er også del af Tivoli Ballet Skoles særligt uddannet lærerteam, der siden 2016 underviser i Dans for Parkinson’s. Tori er engelsk og uddannet som balletdanser på Royal Ballet Senior Associates, Birmingham og Northern Ballet School, Manchester. Tori er desuden certificeret i Dance for PD® Advanced Teacher Level under David Leventhal – det originale danseundervisningssystem for Parkinson’s patienter fra USA.

Tori startede sin karriere som danser i Ballet Ireland og blev i 2001 ansat i Tivoli Ballet Teater, hvor hun har danset og fortolket roller som Columbine (pantomimerepertoire), Tommelise (Tommelise), Ballerinaen (Tinsoldaten). Tori har desuden medvirket som danser og dance captain i flere operaer på Det Kgl. Teater, deriblandt Romeo og Julie, Tannhäuser, Turandot og Salome, i musicals på Det Ny Teater som Skønheden og Udyret samt Phantom of the Opera og arbejdet med koreografer som Flemming Flindt (Dødens Triumf), Steen Koerner (Sylfiden) og Jo Strømgren (Flagermusen). Tori har sammen med Tivoli Ballet Teater deltaget i flere statsbesøg med HM Dronningen og i den forbindelse optrådt i bl.a. Tokyo, Jakarta og Seoul. Siden 2010 har Tori også været tilknyttet Tivoli Ballet Teater som lærer for kompagniet og som instruktørassistent på en lang række balletter og pantomimer deriblandt Konservatoriet (August Bournonville), Nøddeknækkeren (Peter Bo Bendixen), Tommelise (Dinna Bjørn) samt Accordion Stories (Tim Rushton).
 
For Tori består ballet af følgende ingredienser (på engelsk): B for Balance, A for Artistry, L for Love, L for Lengthen, E for Elevation og T for Technique. Denne opskrift bruger hun i sin undervisning af både professionelle og amatører, voksne og børn. Sit koreografiske talent bruger Tori til at skabe balletter til balletskolens forestillinger, ligesom hun har koreograferet musikvideoer, modeshows og balletter til bl.a. Trash Couture og Tivoli ballet Skole. Tori er en eftertragtet underviser og er udover sit arbejde i Tivoli Ballet Teater og på Tivoli Ballet Skole er fast gæstelærer hos Dansk Danseteater og Dansehallerne.
 
Tori har som anerkendelse for sit arbejde som danser og instruktør modtaget Tivoli Ballet Teaters legat i 2002 og 2007, Tivolis 10 års jubilæums nål i 2011 samt Balletmester Albert Gaubiers legat i 2017.Se hele beskrivelsen
Jennifer Wagstaffe
Beskrivelse

Jennifer Wagstaffe er Balletinstruktør og Pilatesinstruktør på Tivoli Ballet Skole siden 2015. Jennifer er også del af Tivoli Ballet Skoles særligt uddannet lærerteam, der siden 2016 underviser i Dans for Parkinson’s. Jennifer er engelsk og uddannet som balletdanser på Central School of Ballet, London (BA Hons) og som Pilatesinstruktør fra både Balanced Body og Body Control i Matwork, Reformer, Pilates Chair og Cadillac. Jennifer desuden certificeret i Dance for PD® Advanced Teacher Level under David Leventhal – det originale danseundervisningssystem for Parkinson’s patienter fra USA.

Jennifer er stadig i gang med sin aktive karriere som balletdanser og har siden 2010 været del af Tivoli Ballet Teater. I løbet af sin karriere på Pantomimeteatret har hun fortolket mange roller deriblandt Columbine (Pantomimerne), Effy (Sylfiden) og den Onde Stedsøster (Askepot). Jennifer har medvirket som danser i flere operaer på Det Kgl. Teater, deriblandt Carmen, Turandot og Salome, og spillet rollen som Meg Giry i musicalen Phantom of the Opera på Det Ny Teater. Jennifer har optrådt over hele verden, bl.a. med Phantom of the Opera’s verdensturné og ved HM Dronningens statsbesøg i Jakarta, Indonesien.  

Pilates har stor betydning for Jennifer både i sin karriere som aktiv balletdanser og som underviser. Pilates er for Jennifer ligesom ballet: en rejse, man aldrig bliver træt af eller færdig med - fuld af udfordringer og nye vinkler, som hun udforsker med sine elever og hjælper dem på vej med.
Jennifer er en efterspurgt underviser, der også er fast tilknyttet Tivoli Ballet Teater og Moving Mensch Pilates. Hun har også gæsteundervist i Pilates på Den Kongelige Balletskoles sommerskole i 2017 og 2018.
 
Se hele beskrivelsen
Nadia Skriver Rosenby
Beskrivelse
Nadia er instruktør på vores Parkinson hold og desuden ansat som danser på Pantomimeteatret.
 

Uddannelse:                  

 • 1995-2004 Det Kongelige Teaters Balletskole
 • 2004-2007 Aspirant ved Det kongelige Teater
 • 2007-2008 Korpsdanser ved Det Kongelige Teater
 • 2008-2013 Danser ved Pantomimeteateret
 • 2012-2013 assistent/hjælpe lære på Det Kongelige Teaters balletskole og Tivolis balletskole.

 

Ballet:

Blandt andet

 • La Ventana (pas de trois+solo)
 • Barber Pas de deux (af Peter Martins)
 • Optrådt i Memoria med Alvin Ailey Dance Company
 • Bolero (af Marie Brolin)
 • Columbine i div. Pantomimer
 • Nøddeknækkeren af Peter Bo Bendixen (div. korps og pas de deux)

 

Opera:

 • Den glade enke
 • Livlægens besøg (vist på tv)
 • Carmen
 • Tannhaüser (vist på tv)
 • Lastens vej
 • Skin Deep

 

Andet:

 • 2009/10 Columbines Karneval og Pjerrot som Vampyr af Steen Koerner.
 • 2009 Reklame for Smart Balance.
 • 2010 Musik video for Vinnie Who (Remedy.)
 • 2010 Reklame for Seat.
 • 2011 Musik video for Poptroppen(Ud med det.)
 • 2011/12 Pjerrot 3 dollars af Steen Koerner.
 • 2011 åbner modeshow for Trash couture under Copenhagen fashion week.
 • 2011 Cykelmyggen Egon (dansede Dansemyggen Dagmar.)

 

 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Marie Trolle Bonnesen
Beskrivelse

Marie Trolle Bonnesen er balletinstruktør på Tivoli Ballet Skole siden 2016. Marie er vokset op på Det Kongelige Teaters Balletskole som balletbarn og har siden 2009 undervist i ballet på Christianshavns Balletskole og senere Tivoli Balletskole samt Skolen i Virkeligheden. Marie har derudover været elitevolleyballspiller i 4 år og læser nu til dagligt medicin på Københavns Universitet. Marie har en stor passion for at undervise de mindste børn og føre dem godt og sikkert ind i ballettens verden. Med sine volleyballerfaringer og medicinstudie kobler Marie balletundervisningen med styrke-, koordination- og konditionstræning med fokus på at udvikle børnene motorisk. Derudover lægger hun i sin undervisning fokus på at lære børnene, hvordan man udtrykker sig og fortæller historier gennem dansen, samtidig med at børnene lærer de basale grundtrin og principper indenfor balletten, der arbejdes videre med på de efterfølgende hold.

Se hele beskrivelsen
Tina Højlund
Beskrivelse

Tina Højlund er balletinstruktør på Tivoli Ballet Skole siden 2015. Tina er uddannet på Det Kongelige Teaters Balletskole og var solist i Den Kgl. Ballet i en lang årrække. I løbet af sin karriere i Den Kgl. Ballet fortolkede Tina mange hovedpartier deriblandt, Teresina (Napoli), Eleonora (Kermessen i Brügge), Birte (Et Folkesagn), Elisa og Victorine (Konservatoriet), Kitri (Don Quixote), Julie (Romeo & Julie), Ella (Legs of Fire), Myrta (Giselle), Anita (West Side Story), Carabosse (Tornerose). Tina har danset et bredt udsnit af balletter af koreografer som George Balanchine, Peter Martins, John Neumeier, Jiri Kylian, Jerome Robbins, Serge Lifar, Maurice Béjart, Alexei Ratmansky, Marius Petipa og Tim Rushton. Samarbejdet med Tim Rushton udviklede sig til, at Tina søgte orlov fra Den Kgl. Ballet for at danse med Dansk Danseteater i en sæson. Tinas søgen efter kunstneriske samarbejder udenfor Den Kgl. Ballet har udmøntet sig i roller som titelpartiet i Alexander Kølpins Sylfiden, Terasina i Tim Rushtons Napoli og Hide and Seek i Kanonhallen. Desuden medvirkede Tina i mange år i Alexander Kølpins Sommerballet. Tina har rejst verden rundt med Den Kgl. Ballet og med Principals and Soloists of the Royal Danish Ballet ledet af Peter Bo Bendixen. Som instruktør har Tina assisteret koreografen Louise Midjord i skabelsen af balletten Othello (Den Kgl. Ballet) og været del af danseprojektet DanseDrømme, som udmøntede sig i forestillingen Udspring.

Musikalitet, dynamik og koordination er hjørnesten i Tinas undervisning. Med udgangspunkt i danserens korrekte placering og individuelle behov, hjælper hun den enkelte med at finde det naturlige flow i dansen gennem krop og arme, som bl.a. er kendetegnende ved en god Bounonville danser. 
Tina er en efterspurgt underviser både i ballet og i Gyrokinesis. Hun underviser bl.a. Dansk Danseteater, Tivoli Ballet Teater, Copenhagen Contemporary Dance School og Dansehallerne.
 
Tina er modtager af Bournonville legatet, Reumert talentpris, Statoil legatet, Svenåge Larsens legat samt Balletmester Albert Gaubiers mindelegat.
 
Se hele beskrivelsen
Contemporary Instruktør
My Lindblad Szlavik
Beskrivelse

My Lindblad Szlavik er contemporary dans instruktør på Tivoli Ballet Skole siden 2017. My er svensk og uddannet danser fra Den Danske Scenekunstskole i København. Igennem 15 år har My arbejdet som freelance danser, koreograf og danseformidler. Hendes koreografiske værker er blevet opført både nationalt og internationalt – blandt andet i Danmark, Norge, Finland, Grønland og USA. I januar 2018 havde hendes seneste værk "Slowing Down" premiere på Ubåden, Bådteatret, hvor hun samarbejdede med musiker og komponist Kim Helweg. Til forår 2019 forventes et nyt projekt have premiere i Belgien, hvor My samarbejder med to nationale kunstnere.
I sin karriere som danser har My arbejdet med mange forskellige koreografer f.eks Ursula Eagly, Luis Malvacias,  Irené Hultman, Cristina Caprioli og Tali Razga. My har danset på Malmö Operaen, Dansehallerne, Judson Church, og mange andre scener rundt om i verden.

My er en erfaren og respekteret underviser, der udover Tivoli Ballet Skole, også er fast tilknyttet Det Kongelige Teaters Balletskole i København og Åben Dans i Roskilde.
 
My er engageret i det danske dansemiljø igennem sit bestyrelsesarbejde i De Frie Koreografer og er desuden teamleder for danseforeningen Stands&Dans.
Se hele beskrivelsen
Marylise Tanvet
Beskrivelse

Marylise Tanvet er Contemporary Instruktør på Balletuddannelsen med HF siden 2018. 

Marylise Tanvet er opvokset i Paris og er uddannet som både klassisk og moderne danser i 1999 med en Master i Dans fra Conservatoire National Superieure de Danse de Paris, Frankrig

Som professionel danser har hun arbejdet hos blandt andre Skånes Danseteater, Dansk Danseteater, Cullbergbaletten samt arbejdet som freelance danser med koreografer som Ohad Naharin, Edhem Jesenkovic, Sara Gebran, Tim Feldman og Camilla Stage. I 2012 startede hun med at undervise og koreografere moderne dans. Fra 2012 til 2019 var hun leder af danselinjen på Gymnastikhøjskolen i Ollerup og Ollerup Dansekompagni. Hun har også undervist på Oure højskoles Danse Intensiv, og været fagreferent på Det Kongelige Teaters Balletskole i Odense. Marylise er en eftertragtet gæstelærer deriblandt hos Dansk Danseteater, Copenhagen Contemporary Dance School og Gaardbodans.

Hun har modtaget Albert Gaultiers fonds kritikerpris (2006) og The Neel Resling Halpern Foundation legat (2011). 

Marylise har også været nomineret som Årets Danser ved Reumert prisuddelingen i 2004.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Pilates instruktør
Jennifer Wagstaffe
Beskrivelse

Jennifer Wagstaffe er Balletinstruktør og Pilatesinstruktør på Tivoli Ballet Skole siden 2015. Jennifer er også del af Tivoli Ballet Skoles særligt uddannet lærerteam, der siden 2016 underviser i Dans for Parkinson’s. Jennifer er engelsk og uddannet som balletdanser på Central School of Ballet, London (BA Hons) og som Pilatesinstruktør fra både Balanced Body og Body Control i Matwork, Reformer, Pilates Chair og Cadillac. Jennifer desuden certificeret i Dance for PD® Advanced Teacher Level under David Leventhal – det originale danseundervisningssystem for Parkinson’s patienter fra USA.

Jennifer er stadig i gang med sin aktive karriere som balletdanser og har siden 2010 været del af Tivoli Ballet Teater. I løbet af sin karriere på Pantomimeteatret har hun fortolket mange roller deriblandt Columbine (Pantomimerne), Effy (Sylfiden) og den Onde Stedsøster (Askepot). Jennifer har medvirket som danser i flere operaer på Det Kgl. Teater, deriblandt Carmen, Turandot og Salome, og spillet rollen som Meg Giry i musicalen Phantom of the Opera på Det Ny Teater. Jennifer har optrådt over hele verden, bl.a. med Phantom of the Opera’s verdensturné og ved HM Dronningens statsbesøg i Jakarta, Indonesien.  

Pilates har stor betydning for Jennifer både i sin karriere som aktiv balletdanser og som underviser. Pilates er for Jennifer ligesom ballet: en rejse, man aldrig bliver træt af eller færdig med - fuld af udfordringer og nye vinkler, som hun udforsker med sine elever og hjælper dem på vej med.
Jennifer er en efterspurgt underviser, der også er fast tilknyttet Tivoli Ballet Teater og Moving Mensch Pilates. Hun har også gæsteundervist i Pilates på Den Kongelige Balletskoles sommerskole i 2017 og 2018.
 
Se hele beskrivelsen
ELDOA Instruktør
Majbrit Strojek
Beskrivelse

Majbrit Strojek er ELDOA instruktør på Tivoli Balletskole siden 2019. Majbrit har danset hele sit liv og udforsket mange forskellige stilarter som ballet, moderne dans, jazz , burlesque og standard/latin. Efter en knæskade blev Majbrit nødt til nødt til at lægge de mere traditionelle dansearter på hylden, men fandt et alternativ i aerial arts - pole dance og aerial hoop. I 2016 startede Majbrit at træne ELDOA under vejledning af Tivoli Balletskoles kunstneriske leder Anne Peyk, som fast supplement til hendes øvrige træning og oplevede, hvordan det har gjort hende både stærkere men også mere mobil. I april 2019 blev Majbrit uddannet instruktør certificeret i ELDOA for rygsøjlen ELDOA for at kunne hjælpe andre til at opnå de resultater, hun selv har opnået. Læs mere om ELDOA og manden bag metoden Guy Voyer D.O. her.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Tilsynsførende
Luna Houen
Beskrivelse
Luna er ansat ved Tivoli Ballet Skole som tilsynsførende. Hun holder bl.a. styr på al logistik omkring balletbørnene ved forestillinger og camps.
 
Se hele beskrivelsen
Balletmester
Peter Bo Bendixen
Beskrivelse

Peter Bo Bendixen blev optaget på Den kgl. Ballets elevskole 1974 og ansat som danser ved Den Kgl. Ballet i 1983. To år senere skabte John Neumeier titelpartiet til ham i helaftensballetten Amleth. Samarbejdet med John Neumeier førte til, at Peter Bo Bendixen i 1986 blev ansat som danser i John Neumeiers kompagni Hamburg Ballett. Tre år senere vendte han tilbage til Den Kgl. Ballet, hvor han i 1991 blev udnævnt til solist og i 1993 til solodanser. 
Peter Bo Bendixen har på Det Kgl. Teater danset en række vigtigt hovedpartier bl.a. Albrecht i Giselle, Struense i Caroline Mathilde, Romeo i Romeo og Julie, titelpartiet i Onegin, Junker Ove i Et Folkesagn og Gennaro i Napoli.

Sideløbende med danser-karrieren var Peter Bo Bendixen fra 1997 kunstnerisk Leder af Den Kgl. Ballets turnerende kompagni Principals and Soloists of the Royal Danish Ballet, som har gæstet blandt andet Sydafrika, Brasilien og USA, samt en række lande i Europa. I 2006 blev Peter Bo Bendixen udnævnt til balletchef i Tivoli, hvor han siden har haft ansvaret for Pantomimeteatret og de internationale balletgæstespil i Koncertsalen.

På Pantomimeteatret har Peter Bo Bendixen iscenesat en række værker af August Bournonville, blandt andet Konservatoriet og La Ventana, samt sammensat en speciel Bournonville-aften med uddrag fraNapoli, samt pas de deux’en fra Blomsterfesten i Genzano. I 2012 debuterede Peter Bo Bendixen som koreograf med en opsætning af Nøddeknækkeren i Koncertsalen i Tivoli. 

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Vice balletmester
Per Lundsgaard
Beskrivelse

Per Lundsgård har været ansat på Pantomimeteatret siden 2000, og har været viceballetmester siden 2008.

Han er uddannet på Det Fynske Balletakademi, samt hos private lærere i London. Per begyndte at danse ballet allerede som 3-årig.

Per Lundsgård har en flot uddannelse og karriere bag sig

Som iscenesætter og koreograf bl.a.:

 • Den Kongelige Danske Opera: Livlægens Besøg, Turandot, Flagermusen, Den glade enke, Odysseus hjemkomst, Carmen
 • Pantomimeteatret Tivoli: Moulin Rouge, All That Djanzze, Movin´ On, Couples, In a Jazz Mood, Tommelise, Fyrtøjet, Kærlighed I Skarnkassen, Svinedrengen
 • Hvidovre Teater: Moulin Rouge, Rent, Into the Woods
 • Svendborg Teater: Spillemand på en tagryg, Grease, Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, Mysteriet om Edwin Drood, H.M.S. Pinafore, Oliver!, Kiss Me Kate, Askepot
 • Kolding Festspil: Annie Get Your Gun

 

 Som danser har Per bl.a. danset:

 • Den Kongelige Danske Opera: Livlægens Besøg, Ariadne på Naxos, Den Glade Enke, Flagermusen, Maria des Buenos Aries, Kærligheden til de tre appelsiner, Askepot, Julius Cæsar.
 • Pantomimeteatret Tivoli: Svinedrengen, Kærlighed i Skarnkassen, Fyrtøjet, Tommelise, Harlekins Triumf, Drømmebilleder, Harlekin i samtlige Pantomimeballetter.
 • Odense Teater: Cabaret, Spillemand på en tagryg
 • Film: Askepop, BølleBob og Smukke Sally

 

 Som underviser har Per bl.a. undervist på:

 • Det Danske Musical Akademi
 • Oure Idrætshøjskole
 • Den Kongelige Balletskole, Holstebro
 • Danseværkstedet, Nørrebro
 • Undervisning i Jazz, Klassisk, Latin-amerikanske danse, Ballroom, musical og show

 

Se hele beskrivelsen
Vis hold