Core Elegance (CoreEle)

Til Core elegance vil der være fokus på at styrke din core, elegance og din fleksibiltet. I harmoni med den klassiske musik vil du roligt udvikle din holdning, toning og bevægelse. 

Tilmeld/Læs mere - (0)

Pilates (Pila)

Pilates med fokus på ballet. 

Tilmeld/Læs mere - (0)

Karakterdans (KAR)
Karakterdans. Kræver en lille hælsko og et skørt. Kontakt balletskolen@tivoli.dk for mere info.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Pre-ballet (PREP)
PRE-BALLET er inddelt i PB1, PB2, PB3 og PB4. Det er holdene for vores yngste elever, hvor vi arbejder os ind på ballettens svære basisteknik. Vi arbejder både siddende og stående på gulvet og slipper kreativiteten løs, imens vi bliver kloge på krop og musik. Elever i alderen 3-8 år.
Tilmeld/Læs mere - (6)

Niveau 1 (NIV1)
NIVEAU 1: Eleven bevæger sig videre fra den motoriske koordination og fysiske gymnastiske træning til den tekniske træning. Der arbejdes med kontrol, vægtskifte og smidighed, og vi bringer kreative elementer ind i træningen. Vi arbejder fortsat med floor barre (siddende og liggende øvelser) inden vi rykker til stangen og  ud i center, hvor vi fortsætter på mere kompliceret rytmik og koordination. Elever i alderen 8-9 år.
 
Tilmeld/Læs mere - (7)

Niveau 2 (NIV2)
NIVEAU 2: På niveau 2 har vi stor fokus på at udvikle stangskolen. Vi øger intensiteten i arbejdet med fokus på koordination, styrke og smidighed, og arbejder videre med grundelementerne fra stangskolen og center. På dette niveau introduceres eleverne til adagio, pirouetter og spring. Elever i alderen 10-11 år.
Tilmeld/Læs mere - (3)

Niveau 3 (NIV3)
NIVEAU 3: På niveau 3 beherskes alle stangskolens grundelementer, og vi udbygger derfor i tempo og sværhedsgrad. Der bliver lagt et større fokus på adagio og pirouetter, og vi begynder så småt på de store spring. Hen mod slutningen af niveauet skal eleven kunne alle pirouetter fra 2. 4. og 5. position. Det forventes at eleven besidder højere grad af kropskontrol. Elever i alderen 12-13 år.
Tilmeld/Læs mere - (3)

Niveau 4 (NIV4)
NIVEAU 4: Stangskolen har nu alle elementer, der arbejdes i forskellige sammensætninger. Udbygning af arbejdet på ½ tå i stangskolen og center. Mere komplekse variationer af adagio, drejninger og spring. Elever i alderen 14-16 år.
Tilmeld/Læs mere - (0)

Niveau 4-5 (NIV45)
NIVEAU 4/5: På Niveau 4-5 styrkes teknikken, så vi bliver klar til det klassiske repertoire. Der arbejdes med overførsel af teknik til tåspidsteknik og træningen for pigerne foregår i høj grad i tåspidssko. Elever i alderen 14-16 år.
 
Tilmeld/Læs mere - (2)

Contemporary (CON)

 CONTEMPORARY er for den let øvede eller øvede dansere, som ønsker at videreudvikle sig som danser. Vi undersøger nye bevægelsesmuligheder og udvikler vores kropsforståelse igennem teknik, improvisation og koreografi. Timen begynder ved at vi vender fokus indad og giver kroppen mulighed til at lande i sig selv og derefter følger en struktureret opvarmning, hvor gulvteknik bliver kombineret med stående øvelser i center. Vi laver kombinationer hen over gulvet med fokus på koordination, musikalitet, bevægelseskvalitet og detaljer. Til sidst afslutter vi timen med en koreografi, hvor det individuelle udtryk udfoldes igennem kreativitet og danseglæde. Fra 13 år.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Dans for Parkinson (PAR)
Dance for PD® - Dans for Parkinson, skabt i 2001 i samarbejde mellem Mark Morris Dance Group og the Brooklyn Parkinson Group, har vist, at dans kan forbedre parkinsonramtes livskvalitet. Deltagerne udforsker bevægelse og musik på en sjov, stimulerende og kreativ måde, og der arbejdes med koordination, fleksibilitet, hukommelse og balance – noget som normalt kan give udfordringer ved Parkinson. Undervisningen tager udgangspunkt i elementer fra bl.a. ballet og moderne dans, og deltagerne prøver kræfter med uddrag fra Tivoli Balletteaters repertoire. Undervisningen ledes af professionelle balletdansere fra Tivolis eget balletkompagni Tivoli Balletteater, som er certificerede undervisere i Dance for PD®.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Voksenhold (VOK)

Hold for voksne. 

Tilmeld/Læs mere - (2)