(TO1) Niveau 1
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
På niveau 1 bevæger eleven sig videre fra den motoriske koordination og fysiske gymnastiske træning, såsom balance, styrke, rytmik og kreativ dans. Disse elementer har vi lært på pre-ballet, og nu er kroppen og hjernen klar til den tekniske træning. Der arbejdes med kontrol, vægtskifte og smidighed, og vi bringer kreative elementer ind i træningen. Alle grundelementer læres først ved stangen. Derefter rykker vi ud i center, hvor vi fortsætter på mere kompliceret rytmik og koordination. Fokus er på grundstyrke og koordination af kroppen. Vi laver en del øvelser liggende og siddende på gulvet. De mest elementære øvelser læres og der arbejdes med kontrol, vægtskifte, smidighed. Vi bringer kreative elementer ind i træningen. Fra 8 år.
Du er ved at tilmelde
Torsdag: 15:50-17:00
13.08.2020
Plads på venteliste
Du bliver nummer 1 af 10 pladser
0,00 kr.

Regler for ventelisten
Du betaler 0,00 kr. for at være på ventelisten, der kan højst være 10 på venteliste til HOLD Niveau 1 ( TO1 ) .

Bliver der en ledig plads sender vi en mail til nr. 1 på ventelisten om at pladsen er ledig, nr. 1 har så 48 timer til at tilmelde sig holdet, sker det ikke ryger der en mail afsted til nr. 2 på ventelisten osv.. efter 480 timer bliver pladsen åben for alle.

Din ventelisteplads forsvinder, hvis du takker nej til tilbudt plads 1 gange.

Pengene refunderes ikke.