Klubmodul henter siden
Tilmelding//Tivoli Balletskoles Forårsgalla 2024
Tilmeldingsfrist er overskredet

Tilmelding til Tivoli Balletskoles Forårsgalla 2024

Koncertsalen 11. maj kl. 12.30 & kl. 15.30

Det er en stor glæde for os at kunne invitere vores elever fra Pre-Ballet, Ballet for Teens (BT), Ballet for Pre-Teens (BPT), Niveau 1, Niveau 2, Niveau 3, Niveau 4, Intensiv 5 og PPBP til Tivoli Balletskoles første Forårsgalla nogensinde. Det er selvfølgelig på frivilig basis, om man vælger at deltage. 

Vi fremfører et bredt repertoire, som blandt andet indeholder koreografi fra Konservatoriet, La Bayadere, Elverhøj med mere. Eleverne vil blive castet til rollerne efter alder og niveau - da vi først kan lave castingen, når I har meldt jer til, må I meget gerne melde jer til snarest muligt. Castingen vil blive sendt ud i uge 6.  

Vi kan ikke garantere, at alle elever optræder i begge forestillinger - det vil fremgå af castingen, hvilken forestilling eleverne medvirker i. 

Information om prøveforløbet:

Pre-Ballet, Niveau 1, Ballet for Pre-Teens & Ballet for Teens vil primært have prøver om søndagen.

Niveau 2 vil primært have prøver i hverdagene kl. 15.00-16.00.

Niveau 3, 4 & Intensiv 5 vil primært have prøver i hverdagene efter træning. 

PPBP prøver primært i løbet af dagen samt efter træning. 

Fra lørdag d. 4. maj og frem til forestillingen forventer vi, at elever fra niveau 2, niveau 3, niveau 4, Intensiv 5 og PPBP deltager i prøver for, at vi kan garantere deltagelse i forestillingen.

Vi bestræber os på at tage hensyn til skole og andet, når vi lægger prøveplanen - dog har vi begrænset studieplads, hvorfor nogle prøver må lægge om eftermiddagen i hverdagene.

Vi sender den præcise prøveplan ud med castingen i uge 6.

Vi forbeholder os retten til ændringer i prøveplanen og castingen. 

Billetsalget starter i marts, og information følger, når vi nærmer os.

Tilmelding sker via linket i mailen. 

NB! Vi er opmærksomme på at Danske Balletpris ligger i weekenden inden Forårsgallaen. Vi opmuntrer vores elever til at vælge det arrangement, der føles bedst for dem, dog kan man ikke deltage i både Danske Balletpris og Forårsgallaen grundet logistikken omkring prøveplanlægningen. Vi tilbyder naturligvis coaching op til Danske Balletpris til de elever, som ønsker at deltage i konkurrencen - information om dette følger i separat mail.

Vi håber at så mange som muligt vil deltage i vores Forårsgalla og bidrage til at skabe endnu en mindeværdig Tivoli Balletskole produktion. 

For spørgsmål til ovenstående skriv da til balletskolen@tivoli.dk.Tilmeldte
Tilmeldingsfrist
21.03.2024
Tidspunkt
11.05.2024 kl. 12.30 - 11.05.2024 kl. 17.30
Sted
Koncertsalen
Pris
300,00 kr.