Om Tivoli Ballet Skole
 

 

Da vi etablerede Tivoli Ballet Skole i 2012, var det afgørende for os at kunne tilbyde kvalitetsundervisning, varetaget af nogle af de bedste balletlærere og instruktører i Danmark.
  Et andet mål var at skabe en balletskole, hvor børn og unge fik mulighed for at begynde og gradvist kunne dygtiggøre sig i trygge og hyggelige rammer.
  Til sidst og måske allermest vigtigt var det, at vi kunne tilbyde de elever, der vælger Tivoli Ballet Skole, en mulighed for at komme på scenen og optræde i Tivoli Ballet Teaters forestillinger på Pantomimeteatret og i Tivolis Koncertsal.
  Vi havde også en vision om at skabe et elitemiljø på balletskolen til de få udvalgte, der ønsker ekstra undervisning i form af klassisk ballet, moderne dans, mimik samt fysisk og mental træning.  

Alt dette har nu været en realitet i flere år. Vi er derfor utrolig glade og stolte over det undervisningstilbud, vi satte i gang tilbage i 2012.
  De forløbne år har klart vist behovet for Tivoli Ballet Skole som et attraktivt tilbud til børn og unge med lyst til at danse.
  Derfor glæder vi os til at byde mange nye elever velkommen her i Tivoli.

 

Med venlig hilsen                                   

Balletchef                                                 Leder af balletskolen

Peter Bo Bendixen                                   Niels Balle