Klubmodul henter siden
Teatertur: San Francisco Ballet Solodansere
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
 

San Francisco Ballet Solodansere

Østre Gasværk Teater 5. september 2021 kl. 14.00 - 16.00 

Tag med dine kammerater fra Tivoli Balletskole i teatret og se San Francisco Ballet Solodansere.  Vi mødes foran teatret 15. min. før forestillingens start og går sammen ind og ser forestillingen. Prisen dækker over billet til forestillingen inkl. servicegebyr.

Beskrivelse af programmet fra www.kbhdanser.dk: 

TAG MED PÅ EN REJSE GENNEM BALLETTENS HISTORIE, NÅR ELLEVE SOLODANSERE FRA SAN FRANCISCO BALLET UDFOLDER STORE DRAMAER OG INTIME ØJEBLIKKE PÅ TVÆRS AF TRE ÅRHUNDREDER. KØBENHAVN DANSER HAR SAMMENSAT ET OVERDÅDIGT PROGRAM, DER BÅDE RUMMER BALLETTENS STORE HØJDEPUNKTER OG HELT NYE VÆRKER, SOM ER SKABT I ANLEDNING AF FESTIVALEN. 

Om San Francisco Ballet:

San Francisco Ballet (SFB) grundlagt i 1933 er det ældste professionelle balletkompagni i USA og hører til blandt verdens bedste. De var de første til at bringe balletter som Svanesøen og Nøddeknækkeren til det amerikanske publikum. SFBs  83 dansere ledes af islandske Helgi Tomasson, som i 36 år har plejet den klassiske ballettradition med egne fortolkninger af værker som Romeo og Julie og Tornerose, men også fremmet væsentlige koreografiske stemmer som Yuri Possokhov og Christopher Wheeldon. Læs mere om SFB her: www.sfballet.org

Begrænset antal billetter. 

 

 

Tilmeldte
Tilmeldingsfrist
09.08.2021
Tidspunkt
05.09.2021 kl. 14.00 - 05.09.2021 kl. 16.00
Sted
Østre Gasværk Teater
Pris
265,00 kr.